TADIĆ PRED DORTMUND: Želim da igra Haland, Nemci onda neće imati izgovor kada ih pobedimo

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021, 22:25

TADIĆ PRED DORTMUND: Želim da igra Haland, Nemci onda neće imati izgovor kada ih pobedimo

Milioneri gostuju na Johan Krojf areni.

Još jedna sezona u kojoj je Dušan Tadić blista u dresu Ajaksa. U minulom kolu u prvenstvu Holandije je dodao dve asistencije na svoj konto i njima pogurao Kopljanike do pobede nad Herenvenom (2:0). Sa ta dva dodavanja kapiten reprezentacije Srbije je došao do brojke od 99 nameštenih pogodaka za klub iz Amsterdama.

- Stvarno nisam znao za taj podatak, rekli su mi posle utakmice. Ne menja to ništa kod mene, najvažnije mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da tim pobeđuje i igra dobro, a asistencije i golovi dolaze onda sami od sebe. Šta više volim? Ne znam, možda više asistencije - rekao je srpski as.

Nova prilika da se upišu nove majstorije je u utorak veče u Ligi šampiona, kada će Ajaks ugostiti Dortmund. Tadić ističe da jedva čeka utakmicu i da se nada da će nemački tim biti kompletan, sa oporavljenim Halandom u napadu.

- Uvek volim da je protivnik u najjačem sastavu kada igramo protiv njega. Zašto? Zato što kada ih pobedimo ne mogu da se vade na to da nisu bili kompletni. Tako je najslađe.

Spektakl na Johan Krojf areni na programu je u utorak od 21 čas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.