Izvor: HotSport.rs, 02.Nov.2023, 20:19

TADIĆ I GUDURIĆ ZAJEDNO NA TRENINGU: Fudbaler uzeo da šutira slobodna bacanja, pa podelio par urnebesnih komentara! (VIDEO)

Obojica igraju u okviru Fenerbahčea Fudbaler Fenerbahčea, Dušan Tadić, nije samo izuzetan na fudbalskom terenu, već i inspirišući lider van terena. Ove sezone, Tadić je pokazao svoju podršku košarkaškoj ekipi kluba, posebno pred njihov susret sa Olimpijakosom. Tadić je posetio košarkaše Fenerbahčea pre meča sa Olimpijakosom, gde je podsticao igrače na što veću podršku timu. ... Read more
The post TADIĆ I GUDURIĆ ZAJEDNO NA TRENINGU: Fudbaler uzeo da šutira slobodna bacanja, pa podelio par urnebesnih komentara! (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Tadić i Gudurić na košarkaškom terenu: Zovi neku dvojicu da ih "izubijamo" VIDEO

Izvor: B92, 02.Nov.2023

Srpski fudbaler Dušan Tadić je jedan od najboljih igrača Fenerbahčea, a sada je pokazao svoje umeće i na košarkaškom terenu...Kapiten reprezentacije Srbije je u društvu sa svojim zemljakom iz košarkaške sekcije Marko Gudurićem šutirao slobodna bacanja...Snimak iz hale je obavljen na profilu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.