TA SRPSKA REČ NEMA PREVOD: Jokić objasnio Amerima kako je došlo do preokreta protiv Toronta

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 10:13

TA SRPSKA REČ NEMA PREVOD: Jokić objasnio Amerima kako je došlo do preokreta protiv Toronta

Još jedna utakmica za pamćenje.

Činilo se da Denveru preti katastrofa, ali su Nagetsi predvođeni Nikolom Jokićem napravili jedan od najvećih preokreta ove sezone. Šampioni iz Kolorada nadoknadili su 22 poena zaostatka iz treće četvrtine i na svom terenu pobedili Toronto Reptorse sa 125:119.

Fantastični Nikola Jokić odigrao je još jednu utakmicu za pamćenje, a posle duela pokušavao da objasni novinarima šta se desilo.

- Kada gubiš sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 20 poena razlike, proradi ponos – ne želiš da doživiš debakl, pogotovo ne pred domaćom publikom. Imamo jednu reč na srpskom, jako ju je teško prevesti – ta reč je ’inat’. Zaista bih želeo da mogu da vam prevedem, ali mislim da prevoda nema - rekao je Jokić i dodao:

- Da, bio je to inat u poluvremenu.

Na pitanje da li su Nagetsi nekada opušteni u odbrani jer znaju da mogu to da nadokande u napadu, Jokić je odgovorio:

- Nisam baš siguran. Mislim da smo dobra defanzivni tim, u većini mečeva nam je odbrana na vrlo visokom nivou. Kada je gust meč, oslanjamo se na odbranu. Bila je ovo takva utakmica jednostavno, mnogo su trčali i bili agresivni, a mi smo bili korak-dva sporiji, i u komunikaciji takođe, u prvom poluvremenu.

Denver sada čeka serija od četiri teška meča na strani, protivnici su Majami, San Antonio, Dalas i Minesota.

- Svaki meč je sada važan. Sve je u tome kako igramo, kakva nam je koncentracija, kretnje, detalji u odbrani, to je važno. Da, želimo da pobedimo na svakoj utakmici, ali kako igramo je daleko važnije", dodao je Jokić i pohvalio navijače.

- Dali su nam energiju, posebno u trećoj četvrtini, bilo je zadivljujuće igrati u ovakvom ambijentu. Uvek nam daju maksimalno - zaključio je Jokić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.