Svrake u neverici – Njukasl u replici dresa Saudijske Arabije

Izvor: B92, 13.Maj.2022, 14:08

"Svrake" u neverici – Njukasl u replici dresa Saudijske Arabije

Navijači Njukasla oduševili su se jesenas dolaskom novih vlasnika koji je omogućio opstanak, ali su nezadovoljni vizuelnim promenama koje će uslediti.

Kako prenose engleski mediji, Njukasl će sledeće sezone imati zeleno-belu garnituru dresova koja bukvalno predstavlja kopiju dresa reprezentacije Saudijske Arabije.

Ova novina je donekle i logična s obzirom da je Njukasl u vlasništvu konzircijuma koji kontroliše kraljevska porodica iz Rijada, čije su tradicionalne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << državne boje zelena i bela.

Dres će biti u dominantno beloj boji, dok će u zelenoj biti ivice rukava, okovratnik i grb Njukasla, kao i logo proizvođača opreme.

Ovom dresu se pre svih raduju protivnici prodaje Njukasla, koji su kritikovali Premijer ligu jer je "utvrdila" da novi vlasnici "Svraka" nisu povezani sa državom Saudijskom Arabijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.