Sviće pod Madoninom, drugi najbogatiji čovek sveta kupuje Rosonere?

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2019, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sviće pod "Madoninom", drugi najbogatiji čovek sveta kupuje "Rosonere"?

Videćemo hoće li Eliot prihvatiti nepristojnu ponudu?

Hoće li svanuti Milanu?

Opšta je ocena posle starta sezone da imaju ponovo prosečan tim, daleko od vodeće trojke i da su potrebna mnogo veća ulaganja kako bi se trkali sa Juventusom i Interom.

Posle odiseje sa sumnjivim Kinezom, Jonhhong Lijem, klub je preuzeo investicioni fond Eliot za 300 miliona evra koje je pozajmio prethodnom vlasniku i koje on nije uspeo da vrati.

Amerikanci ne planiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da prodaju klub, ali bi mogli da dobiju ponudu iz snova.

Naime, "Il Mesađero" piše da Bernar Arno želi da kupi Milan i da je spreman da ponudi neverovatnih milijardu evra.

Zbog čega neverovatnih?

To je mnogo više od procenjene vrednosti Milana, koji u ovom trenutku uz dugove vredi duplo manje. Doduše, neko vredi koliko je drugi spreman da plati, Eliot bi na ovom poslu zaradio veliki novac, tim pre što i od preuzimanja nisu uspeli da završe dve godine bez gubitka.

Pomenuti Arno je drugi najbogatiji čovek na svetu, njegovo bogatstvo se procenjuje na oko 90 milijardi evra. Francuski biznismen je vlasnik Luj Vitona, Sefore, čuvenog šampanjca Dom Perinjon.

Od Parižanina je u ovom trenutku bogatiji samo Džef Bezos, vlasnik Amazona, a od početka godine je Arno preskočio Bila Gejtsa, Vorena Bafeta i Meksikanca Karlosa Slima.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.