Svi Totijevi golovi u Seriji A! (VIDEO)

Izvor: DupliPas.com, 22.Mar.2011, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi Totijevi golovi u Seriji A! (VIDEO)

Princ Rima, legenda Rome Frančesko Toti i ove sezone pokazuje da nije zaboravio da trese mreže. U prošlom kolu je postigao oba gola u remiju Rome protiv Fiorentine, koji su bili njegovi 200. i 201. u Kalču.
'Ne nameravam da se ovde zaustavim, sada želim da prestignem Roberta Bađa koji je postigao 205 golova. Ako nastavim sa ovakvom formom, očekujem da ću ga prestići ove godine. Ali se ne zanosim pohvalama koje trenutno dobijam, jer su me svi pre samo mesec dana kritikovali i govorili kako je moje vreme prošlo,' izjavio je Toti posle utakmice sa Fiorentinom
Harizmatični kapiten Vučice je izbio na šesto mesto večne liste najboljih strelaca u istoriji italijanskog fudbala, ali je realno da prestigne Divijana Ponitaila i Roberta Bađa, ali će mu trebati čudo da sustigne najboljeg strelca Silvia Piolu koji je postigao 274 pogotka. Uživajte uz Totijeve golove u Seriji A, koje je postigao samo za jedan klub - Romu.

Nastavak na DupliPas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DupliPas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DupliPas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.