Svetsko prvenstvo u ski letovima krajem ove godine u Sloveniji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2020, 09:55

Svetsko prvenstvo u ski letovima krajem ove godine u Sloveniji

Međunarodna skijaška federacija (FIS) potvrdila je na video-konferenciji novi datum Svetskog prvenstva u ski letovima, koje će biti na programu od 11. do 13. decembra ove godine na Planici u Sloveniji.

SP u ski letovima prvobitno je trebalo da se održi od 19. do 22. marta, ali je zbog pandemije korona virusa pomereno za kraj ove godine.

FIS je potvrdila kalendar za sezonu 2020/21 i osnovala posebne timove za procenu stanja u pandemiji korona virusa, koji će pripremiti smernice za takmičenja.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetsko prvenstvo u letovima u decembru na Planici

Izvor: RTS, 26.Maj.2020

. Međunarodna skijaška federacija (FIS) potvrdila je na video-konferenciji novi datum Svetskog prvenstva u ski-letovima, koje će biti na programu od 11. do 13. decembra ove godine na Planici u Sloveniji.

Nastavak na RTS...

Svetsko prvenstvo u letovima krajem godine na Planici

Izvor: B92, 26.Maj.2020

Međunarodna skijaška federacija (FIS) potvrdila je na video-konferenciji novi datum Svetskog prvenstva u ski letovima,..SP u letovima na programu je od 11. do 13. decembra ove godine na Planici u Sloveniji...SP u ski letovima prvobitno je trebalo da se održi od 19. do 22. marta, ali je zbog pandemije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.