Sve vodi ka tome, Pikeov zamenik rekao da, ne pomaže ni Pepova ljubav!

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2020, 19:01

Sve vodi ka tome, Pikeov zamenik rekao "da", ne pomaže ni Pepova "ljubav"!

Barsa konačno dovodi štopera!

Pisali smo o tome prošle nedelje, a sada je tu i nastavak - Erik Garsija odbija da potpiše novi ugovor sa Mančester Sitijem, a iza svega se krije njegova Barselona.

Dečak La Masije je otišao u Siti 2017. godine, kao omladinac, ove sezone je tek stigao do prvog tima, Građani mu nude novi ugovor, ali dogovora nema.

Pep Gvardiola je navodno i lično zvao Erika Garsiju, javno je više puta govorio da je jedan od najinteligentinijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrača koje je trenirao, te da je "zaljubljen" kada ga gleda šta radi na treninzima.

Ni to nije pomoglo, tako barem tvrde Katalonci, koji uveravaju da će Garsija sačekati ponudu Barse. Ako ga Siti ne pusti ove godine, narednog leta će biti slobodan, pošto mu ističe ugovor.

Engleski mediji tvrde da Siti ne sme da dopusti takav gubita u ovom kriznom periodu, pa je izvesno da će na kraju pristati da pregovaraju, samo da dobiju neko obeštećenje.

Erik Garsija je rođen 2001. godine u Barseloni, igra na poziciji štopera, a san mu je da uspe na Kamp Nou.

Baš kao što je bio i Đeraru Pikeu, koji ima 33 godine i narednog februara puni 34. pa je idealan trenutak da bude Eriku Garsiji mentor, kao što je njemu bio Karles Pujol.

Zanimljivo, Garsija bi doslovce došao u Barsu na isti način kao i Đerar Pike, koji je kao 16-godišnjak otišao u Fergusonov Junajted, ali ga je Pep vratio kada je imao 21 godinu, leta 2008. za samo pet miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.