Švajcarski reprezentativac u ABA ligi (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2019, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajcarski reprezentativac u ABA ligi (foto)

Potpisao je ugovor sa zagrebačkom Cibonom.

Kako je objavjeno na sajtu "Cibosa", novo pojačanje kluba iz hrvatske prestonice je švajcarsi reprezentativac Roberto Kovač.

U pitanju je, naravno, košarkaš poreklom iz Hrvatske, koji ima i hrvatski pasoš, te neće zauzimati mesto stranca u ekipi.

Karijeru je počeo u Friburu, gde je zaslužio i poziv u reprezentaciju Švajcarske, da bi se nakon tri sezone preselio u Lajonse iz Ženeve.

U pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je snažan i energičan šuter, koji ume i da razigra ekipu, stoji na sajtu Cibone.

Potpisao Roberto Kovač također https://t.co/YEHcFhhwVn

— KK Cibona (@kk_cibona) September 5, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

POJAČANJE CIBONE: Roberto Kovač potpisao za klub iz Zagreba

Izvor: Kurir, 05.Sep.2019

Švajcarski košarkaški reprezentativac Roberto Kovač potpisao je jednogodišnji ugovor s Cibonom, saopštio je danas hrvatski klub.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.