Svađa Suareza i Pikea nasred terena posle meča! (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2018, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svađa Suareza i Pikea nasred terena posle meča! (foto)

Sve više nevolja za Ernestea Valverdea...

Barselona je proteklog vikenda poražena od Betisa sa 4:3, Andalužani su pružili sjajnu partiju i uspeli da pobede bez obzira na to što je domaćin postigao tri gola.

"Blaugrana" je na poluvremenu gubila sa 2:0, igrači nisu znali šta ih je snašlo pa su ubrzo počele nevolje još na terenu.

Dok su igrači obe ekipe napuštali teren kako bi otišli na pauzu, Đerar Pike je brže bolje stigao do Luisa Suareza i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kako bi se žestoko raspravio sa njim.

Čarke su trajale još dok se igralo, a na kraju je Suarez zamerio Špancu što je pogrešio jedno od dodavanja.

Pike mu je odgovorio: "Sad ćeš i za to da me kriviš, nemoj da me zezaš".

Nakon toga, vidno nervozni defanzivac je imao svađu i sa Vidalom pošto mu je "skinuo" loptu kod jednog udarca u kojem je Čileanac bio u boljoj poziciji.

Sve više nevolja za Valverdea, naročito nakon ispada talentovanog Francuza...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.