Betis šokirao Barsu na povratku Mesija

Izvor: N1 televizija, 11.Nov.2018, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Betis šokirao Barsu na povratku Mesija

Fudbaleri Betisa pobedili su Barselonu rezultatom 4:3 na "Kamp Nou" u meču 12. kola La Lige.

Ekipa iz Sevilje je došla do vođstva u 20. minutu kada je Firpo Žunior iskoristio odlično dodavanja Vilijama Karvalja, istrčao po levoj strani terena, nadmudrio Serđija Roberta i savladao Ter Štegena.

Betis je u 34. minutu povisio na 2:0 kada je posle odlične akcije i potpuno dekoncentrisane odbrane Barselone pogodak postigao Hoakin na asistenciju Kristijana Telja. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Lionel Mesi se u tim Barselone posle dva propuštena kola zbog povrede ruke vratio na meču protiv Betisa, a u 67. minutu se u strelce upisao sa penala. Prethodno je u šesnaestercu Betisa oboren Đordi Alba.

Kada se činilo da bi Katalonci mogli do izjednačenja usledio je novi šok. Na 3:1 za zeleno-bele povisio je Đovani lo Selso u 71. minutu, posle udarca sa oko deset metara, ali i očajne reakcije Ter Štegena, kojem je lopta nezgodno prošla preko ruku u mrežu.

U 79. minutu je Barselona došla do drugog gola na meču, pošto je strelac bio Arturo Vidal, a na asistenciju El Hadadija. Situacija je bila sporna zbog mogućeg ofsajda, ali je glavni arbitar posle provere preko VAR sistema pokazao na centar.

U 81. minutu Barsa je ostala sa igračem manje na terenu pošto je drugi žuti karton dobio Ivan Rakitić, koji je zaustavio Lo Selsa u kontri.

Ipak, Betis je već u sledećem napadu dva minuta kasnije postigao još jedan gol, kada je posle centaršuta Žuniora sa leve strane pogodio Serhio Kanales.

Konačan rezultat (4:3) postavio je još jednim golom Lionel Mesi u 90+4. minutu, a još jednom je sudija Lahoz do odluke o golu konsultovao VAR sistem, koji je i ovoga puta bio u korist Barselone.

Barselona je poražena drugi put u sezoni u La Ligi, a prvi put od 2003. godine protiv Deportiva (4:2) je primila četiri gola na svom terenu u takmičarskom meču.

Katalonci su ipak prvi sa 24 boda, dok je Betis 12. na tabeli sa 16 bodova.

Pogledajte TABELU La Lige.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.