Super-kompjuter tvrdi - Bitka za titulu u PL biće rešena pre poslednjeg kola

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2019, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Super-kompjuter tvrdi - Bitka za titulu u PL biće rešena pre poslednjeg kola

Ovo kaže simulacija, stvarnost je nešto drugo...

Englezi ne mogu da dočekaju da vide ko će biti šampion, u ovom trenutku, posle pobede u zaostalom meču protiv Junajteda, šampion Siti ima bod više od Liverpula.

Takozvani super-kompjuter predvideo je rezultate tri poslednja kola.

Tako bi Liverpul već sutra trebalo da dobije Hadersfild sa 2:0 i preuzme čelo tabele, ali najteži ispit do kraja, meč protiv Barnlija za vikend, Siti pobeđuje sa 2:1 i vraća >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se na prvo mesto.

I onda iznenađenje. Naime, mašina je predvidela remi između Njukasla i Liverpula u pretposlednjem kolu i pobedu Sitija protiv Lestera, čime bi praktično kolo pre kraja sve bilo rešeno.

Šampion bi stekao tri boda prednosti, pa čak i ako izgubi na kraju, u slučaju jednakog broja bodova, bio bi prvak na osnovu gol razlike. Ipak, kompjuter smatra da će i Siti i Liverpul dobiti poslednjeg dana sezone, Liverpul Vulvse, Siti Brajton i da će na kraju, Mančester Siti imati 98 bodova, a Liverpul 95.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sterling "pecnuo" bivše saigrače - "Niko ne želi da osvojite titulu!" (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2019, 14:44

Englez nema mnogo simpatije prema "Enfildu"...Mančester Siti je načinio po mnogima presudan korak ka odbrani titule Premijer lige pobedivši gradske rivale sa 2:0 na "Old Trafordu"...Liverpul koji čeka titulu u nacionalnom šampionatu još od 1990. godine su se verovali da "Đavoli" mogu makar da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.