Sterling pecnuo bivše saigrače - Niko ne želi da osvojite titulu! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2019, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sterling "pecnuo" bivše saigrače - "Niko ne želi da osvojite titulu!" (video)

Englez nema mnogo simpatije prema "Enfildu".

Mančester Siti je načinio po mnogima presudan korak ka odbrani titule Premijer lige pobedivši gradske rivale sa 2:0 na "Old Trafordu".

Liverpul koji čeka titulu u nacionalnom šampionatu još od 1990. godine su se verovali da "Đavoli" mogu makar da iščupaju bod protiv pulena Pepa Gvardiole.

To se nije desilo te tri kola pre kraja "Građani" imaju prednost od jednog poena na vrhu tabele u odnosu na "Redse".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Igrač koji je stekao svoje ime na "Enfildu" a sada jedan od najboljih igrača Sitija nema previše poštovanja prema svom bivšem klubu.

"Zbog ovoga sam došao, veoma je uzbudljivo. Pre utakmice sa Junajtedom je bilo dosta napetosti. Znali smo da ako se okliznemo, Liverpul će biti odmah tu da preuzmu prvu poziciju. Ne želimo no, ja ne želim to mislim da niko ne želi to", izjavo je reprezentativac Engleske.

Liverpul nastavlja svoju poteru večeras, na "Enfild" gostuje već prežaljeni Hadersfild dok Siti svoj meč 36. kola igra u nedelju kada gostuju Barnliju.

Raheem Sterling jokes that nobody wants to see Liverpool win the Premier League 😂 pic.twitter.com/xClCRAmA2y

— ESPN UK (@ESPNUK) April 26, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.