Super Mario: Posle fudbala biću roker, ja sam na terenu ono što je Hendriks sa gitarom

Izvor: Blic, 02.Okt.2012, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Super Mario: Posle fudbala biću roker, ja sam na terenu ono što je Hendriks sa gitarom

Fudbaler Mančester sitija Mario Baloteli otkrio je čime će se baviti kada ga "stignu godine".

"Nemam nikakvu dilemu, biću roker. Ličim na Džimija Hendriksa, a on je bio u rok muzici ono što sam ja u fudbalu", rekao je "Super Mario" koji je viđen nedavno u centru Mančestera sa gitarom u ruci.

Ostrvski mediji naglašavaju da je Baloteli posle Evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini totalno nezainteresovan za fudbal, verujući da je tamo svima pokazao koliko može.

Navijači Sitija ljuti su na njega pošto je u meču Liga kupa sa Aston vilom igrao jako loše i često je bio odsutan na terenu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Super Mario: Posle fudbala biću roker, na terenu sam kao Hendriks sa gitarom

Izvor: Blic, 02.Okt.2012

Fudbaler Mančester sitija Mario Baloteli otkrio je čime će se baviti kada ga "stignu godine"..."Nemam nikakvu dilemu, biću roker. Ličim na Džimija Hendriksa, a on je bio u rok muzici ono što sam ja u fudbalu", rekao je "Super Mario" koji je viđen nedavno u centru Mančestera sa gitarom u ruci...Ostrvski...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.