Izvor: MozzartSport.com, 01.Feb.2021, 20:40

Sunovrat Radživa van la Pare! Potpisao za najgori tim Cvajte

Bio je višak i u španskom drugoligašu

Pre godinu i po je u Crvenoj zvezdi najavljen kao kapitalno pojačanje za Ligu šampiona, a sada ga je španski drugoligaš oterao u redove još goreg nemačkog drugoligaša.

Možemo slobodno da kažemo da je holandsko krilo Radživ van la Para doživeo sunovrat karijere.

U istom danu kada je Logronjes potvrdio da je raskinuo ugovor sa njim posle samo tri meseca saradnje, Van la Para je predstavljen kao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pojačanje najgoreg tima Cvajte, Vircburger Kikersa. Oni trenutno na tabeli zauzimaju poslednje mesto sa samo 12 bodova iz 19 mečeva i smeši im se selidba u treći rang.

Van la Para je za nepuna tri meseca u Logronjesu upisao samo 56 minuta na tri meča u prvenstvu i 60 minuta u jednom kup duelu. Nije postigao gol, niti zabeležio asistenciju pa je rastanak bio očekivan.

Međutim, u Nemačkoj je najavljen kao zvučno pojhačanje za fenjeraša Cvajte. Podseća se da je prošao Fajenordovu školu, da je igrao prvoligaški fudbal u Francuskoj, premijerligaški u dresu Hadersfilda, da je bio starter Crvene zvezde u Ligi šampiona, kao i da je rođak poznatog Žoržinja Vajnalduma. Iako je u karijeri promenio devet klubova, samo dva su platili obeštećenje za njega: Hadersfild u leto 2016. godine kada je Vulvsima platio 900.000 evra i Crvena zvezda pre godinu i po dana kada ga je Haderfsildu platila 1.200.000 evra.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.