Sumorno veče u Humskoj, teška povreda Partizanovog veziste? (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2019, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sumorno veče u Humskoj, teška povreda Partizanovog veziste? (video)

Partizan sve ubedljivije vodi, ali...

Partizan je sve bliži pobedi protiv Inđije u 16. kolu Linlong Superlige, crno-beli sredinom drugog poluvremena vode sa 3:0, ali sve to je u senci tužne vesti koja je saopštena pre početka meča da je sin novinara Željka Pantića, 14-godišnji Isaija preminuo posle teške borbe sa opakom bolešću.

Utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je počela minutom ćutanja, a Partizan je poveo golom Zorana Tošića u 17. minutu meča.

Početak drugog poluvremena obeležio je gol Aleksandra Šćekića posle kornera sa leve strane u 51. minutu, a samo dva minuta kasnije Takuma Asano je iznudio jedanaesterac za Partizan.

Asano ga je i izveo, i to vrlo precizno i tako je prekinuo svoj golgeterski post, još od letošnjeg debija protiv Malatije u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Partizan je poveo sa 3:0, a onda, u 58. minutu, strelacdrugog gola Aleksandar Šćekić doživeo je, po svemu sudeći težu povredu levog kolena, posle jednog duela na sredini terena.

Iznet je na nosilima sa terena, odmah potom je prebačen u sanitetsko vozilo, a na atletskoj stazi Šćekić je dobio reči utehe i podrške od svog trenera Sava Miloševića.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan na ''minus 8'', Asano konačno pogodio, nova povreda koja brine (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2019

Posle Lazara Markovića, još jedna zabrinjavajuća povreda u ekipi Partizana...Fudbaleri Partizana ostvarili su rutinsku pobedu u 16. kolu Linglong Superlige protiv ekipe Inđije...Crno-beli su trijumfovali sa 3:0, ali utakmica je počela u tužnoj atmosferi, odavanjem pošte preminulom dečaku Isaiji...

Nastavak na Sportske.net...

MIRNO SPAVAJ HRABRI DEČKO: Srceparajuća poruka igrača Partizana upućena Isaiji Pantiću

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019

Velika tuga među crno-belima...Javnost u Srbiji potresla je vest da je Isaija Pantić, sin novinara TV Partizan Željka Pantića, preminuo u 16. godini života posle duge i teške bolesti. Fudbaleri Partizana su ubrzo nakon što je tužna vest saopštena javnosti u Superligi savladali Inđiju, a posle...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.