Partizan na minus 8, Asano konačno pogodio, nova povreda koja brine (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2019, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan na ''minus 8'', Asano konačno pogodio, nova povreda koja brine (video)

Posle Lazara Markovića, još jedna zabrinjavajuća povreda u ekipi Partizana.

Fudbaleri Partizana ostvarili su rutinsku pobedu u 16. kolu Linglong Superlige protiv ekipe Inđije.

Crno-beli su trijumfovali sa 3:0, ali utakmica je počela u tužnoj atmosferi, odavanjem pošte preminulom dečaku Isaiji Pantiću koji je danas izgubio životnu bitku, posle gotovo dve i po godine borbe sa opakom bolešću.

Kada je sama utakmica u pitanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan je poveo u 17. minutu golom Zorana Tošića, pošto mu je Sadik ostavio loptu ''na tacni'' u kaznenom prostoru gostiju - 1:0.

Tokom prvog poluvremena viđena je mirna utakmica bez mnogo uzbuđenja i zanimljivog sadržaja, a početkom drugog, Partizan je rešio sve dileme oko pobdnika.

U 51. minutu Šćekić je posle kornera sa leve strane i prosleđene lopte od strane Strahinje Pavlovića, sačekao loptu na drugoj stativi i poslao je u mrežu za 2:0.

Samo dva minuta kasnije postavljen je konačan rezultat, a režirao ga je Takuma Asano.

On je najpre iznudio jedanaesterac, a onda preuzeo odgovornost da ga i izvede i to je učinio elegantno i precizno za ubedljivih 3:0.

Imao je Partizan potom još par prilika za još koji gol preko Sadika, Asana, a posle Suminog kornera stativa je spasla Inđiju u 65. minutu.

Potom su se i gosti ohrabrili da angažovanije krenu ka golu Filipa Kljajića i u par navrata su opasno pripretili preko Bjeličića i Banjca.

Ostalo je 3:0, Partizan je ovom pobedom smanjio zaostatak za Zvezdom na osam bodova razlike.





Partizan: Kljajić, Lutovac, Ostojić, S. Pavlović (Vujačić od 81.), Brežančić, Zdjelar, Šćekić (od 58. L. Pavlović), Tošić, Suma,  Asano, Sadik (Ivanović od 76.).

Inđija: Preković, Dimitrijević, Rogač (od 46. Ilić), Vidić, M. Ilić, M. Janjić, Jovanović, Bjeličić, Josović, Milosavljev (Rajevac od 78.),  Bastajić (Banjac od 58.)
.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Partizana pobedili Indjiju

Izvor: Beta, 10.Nov.2019

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu Indjiju sa 3:0, u utakmici 16. kola Super lige Srbije.Partizan je poveo u 17. minutu golom Zorana Tošića, a prednost je udvostručio Aleksandar Šćekić u 51. minutu. Konačan rezultat postavio je Takuma Asano golom iz penala u 53. minutu.Šćekić...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.