Šumaher, ohrabrujući znaci!

Izvor: RTS, 03.Apr.2014, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumaher, ohrabrujući znaci!

Postoje naznake koje ohrabruju, izjavila je Sabine Kem menadžer Mihaela Šumahera i demantovala pisanja evropskih medija da supruga slavnog vozača želi da ga odvede kući. Jelena Janković u trećem kolu turnira u Čarlstonu. Jovana Jakšić nastavlja sa sjajnim igrama u Montereju.

Sve vesti i zanimljivosti iz sveta sporta pratite i na našim Fejsbuk i Tviter stranicama. 

11.00 - Bivši vlasnik Vitesea Merab Džordanija optužio je Čelsi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za pokušaj nameštanja utakmica u holandskoj ligi. Kako je Džordanija rekao za dnevni list "Telegraf", Čelsi koji finansijski podržava Vitese, ne želi da taj klub osvoji titulu u nacionalnom prvenstvu jer bi to automatski značilo da bi jedan od ta dva tima morao da se odrekne mesta u Ligi šampiona. Naime, pravila UEFA zabranjuju da klubovi, čiji je vlasnik isti, učestvuju u istom takmičenju. Ove sezone Vitese ima četiri igrača koja su na pozajmici iz Čelsija - Lukas Pjazon, Bertrand Traore, Patrik Von Anholt i Kristijan Atsu. Vitese trenutno zauzima treće mesto sa 12 bodova zaostatka za vodećim Ajaksom i van trke je za titulu prvaka Holandije.

10.10 - Jedan od najboljih napadača na svetu Zlatan Ibrahimović zbog povrede koju je zadobio sinoć, neće biti spreman za revanš Čelsiju sledećeg utorka, izjavio je trener Pari Sen Žermena Loran Blan. Šveđaninu će za oporavak trebati čak nekoliko nedelja. Parižani su u sinoćnoj utakmici slavili rezultatom 3:1, a Ibrahimović je teren napustio u 69. minutu, neposredno po postizanju vodećeg gola za njegov tim.

10.00 - "Postoje naznake koje ohrabruju", izjavila je Sabine Kem menadžer Mihaela Šumahera odbacujući tvrdnje da se Šumaher više ne nalazi u fazi buđenja iz veštačke kome, prenose austrijski mediji. Kem je demantovala i glasine koje su širili engleski mediji u kojima se navodi da je supruga uložila 12 miliona švajcarskih franaka u preuređenje porodičnog imanja u Švajcarskoj u malu bolnicu. Kem je objasnila da se izvode radovi, ali na kući u koju treba da se useli Šumaherov otac Rolf.

08.20 - U nastavku NBA lige odigrano trinaest utakmica. Košarkaši Majamija, Indijane, Toronta, Čikaga, Bruklina i Vašingtona obezbedili su mesto u plej-ofu Istočne konferencije, dok su u utakmicama igranim u noći između srede i četvrtka to uradili i San Antonio, Oklahoma i LA Klipers.San Antonio je kod kuće pobedio Golden Stejt sa 111:90 i tako produžio seriju pobeda na 19 i skoro da je obezbedio prvo mesto ne samo na Zapadu, već uopšte i u ligi.

08.00 -Jelena Janković se, sigurnom igrom i ubedljivom pobedom sa 2:0 (6:0, 6:3) nad Amerikankom Loren Dejvis, plasirala u treće kolo na turniru u Čarlstonu. Srpska teniserka je u prvom kolu bila slobodna a u narednom je očekuje Hrvatica Ajla Tomljanović. Jelena Janković je i u konkurenciji dublova sa Nemicom Andreom Petković predhodnog dana uspešno startovala u prvom kolu pobedom nad američkim parom Lajzel Huber/Liza Rejmond sa 7:5, 2:6, 10:7.

06.00 - Srpska teniserka Jovana Jakšić plasirala se u treće kolo turniru u Montereju savladavši Luksiku Kumkum iz Tajlanda sa 3:6, 7:6 (7-5), 7:6 (7-2). U dramatičnom meču koji je trajao skoro tri sata, Jovana je uspela da priredi nekoliko obrta, da bi u finalu trećeg seta u taj brejku stigla do pobede. Jovana će se u narednom kolu sastati sa boljom iz meča Julije Boserup i Amerikanke Aleksandre Kik.

Očekuje nas dan bogat sportskim događajima, igraju se košarkaške utakmice 13. kola u TOP 16 fazi Evrolige, igraju se prve četvrtfinalne utakmice fudbalske Lige Evropa, a na Drugom programu RTS-a od 21 čas možete u direktnom prenosu pratiti susret Liona i Juventusa. Tu je i domaći plej of u odbojci, a na istom programu od 17.55 možete pratiti polufimalni duel Partizana i Vojvodine.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković,   Jovana Janković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ohrabrujući znaci za Šumahera!

Izvor: Vesti-online.com, 03.Apr.2014

Šumaherova menadžerka Sabine Kem je u najnovijem obražanju medijima saopštila da Šumaher nastavlja da daje pozitivne znake... ..Proces buđenja sedmostrukog šampiona sveta iz veštačke kome se nastavlja, a nemački list Bild je juče preneo da je došlo do nekih konkretnijih poboljšanja Šumaherovog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Šumaher, ohrabrujući znaci

Izvor: RTS, 03.Apr.2014

Postoje naznake koje ohrabruju, izjavila je Sabine Kem menadžer Mihaela Šumahera i demantovala pisanja evropskih medija da supruga slavnog vozača želi da ga odvede kući...Menadžer Mihaela Šumahera, Sabine Kem, obavestila je javnost da postoje "naznake koje ohrabruju" u lečenju proslavljenog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.