Šumaher igra u oproštajnom meču Torstena Fringsa

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jun.2013, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumaher igra u oproštajnom meču Torstena Fringsa

Sedmostruki svetski šampion u Formuli 1 Mihael Šumaher igraće u oproštajnom meču bivšeg nemačkog reprezentativca Torstena Fringsa 7. septembra.
(FOTO: grandprix247.com)
Pored Šumahera, u timu će biti i bivši kapiten „pancera” Mihael Balak, kao i kapiten Nemačke na Mundijalu 1990. Lotar Mateus.
Tridesetšestogodišnji Frings koji je za Nemačku nastupao na 79 utakmica i igrao u finalu Mundijala 2002. kada je titulu osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Brazil, završio je karijeru u februaru.
Ovim mečom želim da se oprostim od naroda i svih koji su me podržavali tokom karijere – rekao je Frings za Skaj Sports Njuz.
Na oproštajnu utakmicu pozvan je i selektor Nemačke Joakimn Lev.
Posle 18 godina nastupa za Bundesligaše, odnosno 400 utakmica za Borusiju Dortmund, Bajern iz Minhena i Bremen, Frings se pridružio Torontu 2011, pre nego što ga je povreda kuka primorala da stavi tačku na karijeru.
Frings će sledeće sezone biti pomoćni trener u Verederu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.