Del Boske: Kasiljas uvek prvi izbor

Izvor: B92, 25.Jun.2013, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Del Boske: Kasiljas uvek prvi izbor

Selektor Španije Visente Del Boske rekao je da je Iker Kasiljas i dalje njegov prvi izbor za golmana 'furije'.

"Imamo odlične golmane, ali Iker je i dalje broj jedan", smatra Del Boske, koji u timu ima i Viktora Valdesa i Pepea Reinu, "Ako se postavlja pitanje ko će najverovatnije igrati, onda je odgovor - Kasiljas. Ipak, svi su oni sjajni golmani i bilo ko od njih bi mogao da igra".

Del Boske se takođe osvrnuo i na reprezentaciju Brazila, potencijalnog protivnika u finalu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i domaćina turnira. Španski stručnjak veruje da je glavna snaga ’karioka’ u odbrani.

“Brazil ima sjajne odbrambene igrače poput Marsela, Davida Luiza, Tijaga Silve i Danija Alveša. Alveš je odličan fudbaler koji je mnogo doprineo uspesima Barselone“, rekao je on.

Prvi polufinalni duel Kupa Konfederacija igra se u sredu, sastaju se Brazil i Urugvaj, dok se repriza finala prošlogodišnjeg prvenstva Evrope igra u četvrtak, kada će Italijani pokušati da se osvete Špancima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Del Boske: Kasiljas i dalje prvi golman Španije

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Jun.2013

Selektor Španije Visente del Boske rekao je da je Iker Kasiljas i dalje prvi čuvar mreže evropskog i svetskog šampiona.. (FOTO: AP). Kasiljas je ove godine, odlukom tadašnjeg trenera Žozea Murinja, bio rezerva u madridskom Realu, ali ga je Del Boske pozvao u tim za Kup konfederacija u Brazilu.. U...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.