Šumaher: Nisam ni razmišljao o podijumu zbog ludnice na stazi

Izvor: Blic, 24.Jun.2012, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumaher: Nisam ni razmišljao o podijumu zbog ludnice na stazi

Sa 43 godine i 173 dana, Nemac Mihael Šumaher najstariji je vozač Formule 1 još od 1970. godine koji se popeo na podijum, budući da je kao treći završio trku za Veliku nagradu Evrope, koja se održavala u Valensiji.

Šumaher je bio daleko od pol-pozicije i mnogo mlađeg sunarodnika Sebastijana Fetela ali je na kraju strpljivom vožnjom završio na sjajnom mestu.

"Nisam ni razmišljao o podijumu. Pitao sam momke iz tima na kraju vožnje koji smo, a kada su mi rekli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da sam treći, nisam mogao da verujem. U jednom trenutku izgubite sve podatke, procene koji ste na stazi, a kraj trke bio je jako buran, zbog problema Maldonada i Hamiltona", rekao je Šumaher.

Povezane vesti: Šumaher: Da nije bilo pehova, sad bih bio na čelu karavana Poslednja šansa za Šumahera /video/ Kreće Formula 1! Fetel juri treću titulu, a petorica bivših šampiona njega Šumaher ostaje u Mercedesu i sledeće sezone? Mercedes predstavio novi bolid

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.