Suma, Tošić, Asano, Stevanović... Kako uklopiti Markeca i koju poziciju će igrati?

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2019, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suma, Tošić, Asano, Stevanović... Kako uklopiti Markeca i koju poziciju će igrati?

Lazar Marković je stigao u Partizan, a postavlja se nekoliko pitanja.

Povremeni reprezentativac naše zemlje, Lazar Marković, novo je pojačanje Partizana.

On je potpisao trogodišnji ugovor, biće od velike pomoći Partizanu u okviru Lige Evrope i u borbi za trofeje u srpskom fudbalu.

Marković je dete Partizana, ostavio je trag igrajući za ovaj klub pre nego što je prešao u redove Benfike, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a da li je ono što se tražilo u klubu nakon odlaska Ožegovića i nakon očiglednih problema sa realizacijom napadača?

Doskorašnji fudbaler Liverpula i Fulama nije klasičan napadač, ali može da odigra i na toj poziciji ukoliko je to potrebno, a potrebno je.

Ipak, daleko se bolje snalazi u ulozi krila, može na obe strane što je bitno Savu Miloševiću, a ukoliko ga bude koristio kao krilo, neko će morati da izgubi na minutaži.

Zoran Tošić je na desnoj strani, Suma igra na centralnoj poziciji u ofanzivnom delu veznog reda, a na levoj su se smenjivali Filip Stevanović i Takuma Asano.

Vidite li ovde mesto za Lazara Markovića? Ni mi, pa nam kao logičniji izbor izgleda opcija u napadu gde Umar Sadik nije na najvišem nivou i gde je, makar za sada, jedini ozbiljan izbor trenera Miloševića nakon odlaska Ožegovića.

Ukoliko se Milošević odluči da Marković igra krilo, moguće je da će svi gore navedeni izgubiti podjednako na minutaži, potencijalnim pomeranjem i kombinovanjem u ofanzivnom delu sredine terena.

Imajte u vidu i da Marković nije igrao ozbiljniji fudbal prošle sezone i da će mu trebati malo vremena da se uigra sa novim saigračima, ali nema sumnje, on će biti najveće pojačanje Partizana što će vreme i dokazati.

Stiglo pojačanje💪💪⚪⚫⚪⚫ @LMarkec50 pic.twitter.com/3swDtqih2c

— FK Partizan (@FKPartizanBG) September 3, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PROMOVISAN Marković nije hteo o pozivima Zvezde i Dinama: Ja sam “grobar”!

Izvor: 011vodič.com, 04.Sep.2019, 16:20

Ponovo je u “svojoj kući”. Lazar Marković i Partizan – drugi put. Bivši reprezentatiovac Srbije potpisao je trogodišnji ugovor. Od njega se očekuje da bude jedan od nosilaca tima.. Kvota naše kladionice na pobedu Atletiko PR u Kupu Brazila, protiv Gremija, je 2.05.. – Pratio sam svaku...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.