Sudijska komisija: Škuletić (ni)je bio u ofsajdu

Izvor: Sportal.rs, 06.Nov.2014, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudijska komisija: Škuletić (ni)je bio u ofsajdu

Na redovnoj sednici Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije,  potkomisije za analizu suđenja, analizirane su utakmice osmine finala Kupa Srbije, kao i utakmice 11. kola Super lige i 12. kola Prve lige Srbije.

Vojvodina je nakon meča sa Partizanom u Humskoj bila nezadovoljna arbitražom sudijske četvorku koju je predvodio Nenad Đokić. Novosađani su smatrali da je Petar Škuletić gol postigao iz ofsajd pozicije, a istakli su i da je kriterijum suđenja bio neujednačen na njihovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << štetu. Sudijska komisija je, kako ističe, pogledala sve snimke sa meča i donela konačnu odluku:

- Prihvaćen je izveštaj posmatrača i specijalnog posmatrača suđenja sa utakmice Partizan - Vojvodina, odigrane 2. novembra  u okviru 11. kola Superlige. Potkomisija za analizu suđenja pregledala je sve zvanične snimke sa navedene utakmice i opredelila se da prihvati izveštaje oba posmatrača, uz konstataciju da se na osnovu dostupnih snimaka ne može dati nedvosmislen sud o situaciji iz 32. minuta utakmice - navodi se u saopštenju.

Takođe, Sudijska komisija je navela da je prihvaćen izveštaj posmatrača suđenja s utakmice Čukarički - Mladost, uz korekciju ocene drugom pomoćnom sudiji Milanu Miniću zbog veoma dobre reakcije u 6. minutu, prilikom signaliziranja ofsajda igrača gostujuće ekipe. Takođe, samo se ističe da je prihvaćen izveštaj posmatrača suđenja sa utakmice Rad - Crvena zvezda, koja je odigrana 2. novembra, kao i sa mečeva Donji Srem - Jagodina i Voždovac - Spartak.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Sudijska komisija: Ne znamo da li je gol Škuletića iz ofsajda /VIDEO/

Izvor: Blic, 06.Nov.2014

Fudbaleri Partizana u derbiju 11. kola savladali su Vojvodinu na svom terenu sa 1:0, a jedini gol postigao je Petar Škuletić - iz diskutabilne pozicije...Napadač crno-belih zatresao je mrežu nakon dubinskog dodavanja Danka Lazovića, a da li je bio u ofsajdu ili je pogodak u Humskoj regularan i dalje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.