Sudijska komisija: Ne znamo da li je gol Škuletića iz ofsajda /VIDEO/

Izvor: Blic, 06.Nov.2014, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudijska komisija: Ne znamo da li je gol Škuletića iz ofsajda /VIDEO/

Fudbaleri Partizana u derbiju 11. kola savladali su Vojvodinu na svom terenu sa 1:0, a jedini gol postigao je Petar Škuletić - iz diskutabilne pozicije.

Napadač crno-belih zatresao je mrežu nakon dubinskog dodavanja Danka Lazovića, a da li je bio u ofsajdu ili je pogodak u Humskoj regularan i dalje nije jasno, što nije mogla da utvrdi ni Sudijska komisija FSS.

"Prihvaćen je izveštaj posmatrača i specijalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << posmatrača suđenja s utakmice Partizan - Vojvodina, odigrane 2.11. 2014. u okviru 11. kola Superlige. Potkomisija za analizu suđenja pregledala je sve zvanične snimke sa navedene utakmice i opredelila se da prihvati izveštaje oba posmatrača, uz konstataciju da se na osnovu dostupnih snimaka ne može dati nedvosmislen sud o situaciji iz 32. minuta utakmice", piše u saopštenju Sudijske komisije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sudijska komisija presudila – Ofsajda (ni)je bilo!

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2014, 12:52

Sporna situacija sa meča između Partizana i Vojvodine iz koje je Škupetić postigao pobedonosni gol u derbiju u Humskoj, čini se, nije rešena na očekivani način.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.