Suarez otkriva: Real je bio veoma zainteresovan za mene, ali je Barsa uvek bila moj san, ipak neću završiti karijeru ovde

Izvor: MozzartSport.com, 11.Apr.2015, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suarez otkriva: Real je bio veoma zainteresovan za mene, ali je Barsa uvek bila moj san, ipak neću završiti karijeru ovde

„Ne razumem zašto Kasiljasu zvižde na njegovom stadionu“, rekao je Urugvajac

Uprava i navijači Barselone su presrećni jer je Luis Suarez konačno proradio i postiže golove kako se to od njega i očekivalo te i njemu idu velike zasluge što su Katalonci prvi na tabeli Primere ispred madridskog Reala, a Urugvajac je otkrio da Kraljevski klub verovatno dodatno boli njegov gol u El Klasiku jer je pokušao da ga dovede ovog leta.

On se i osvrnuo na ophođenje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << navijača Real Madrida prema legendi kluba Ikeru Kasiljasu.

„Real Madrid je bio veoma zaintersovan za mene, ali moj san je uvek bio da igram za Barsu. Kada sam čuo ime ’Barselona’ nisam oklevao ni jedan trenutak. Ne razumem zašto Kasiljasu zvižde na njegovom stadionu. Sa onim što je osvojio za njih, i uz te zvižduke morate da se zamislite“, rekao je Suarez.

Urugvajac je i odgovorio kritičarima zbog tvrdnji da ima višak kilograma, a i razočarao navijače Barse izjavom da mu dres katalonskog kluba verovatno neće biti poslednji u karijeri.

„Uvek izgledam debele, zbog dresa ili načina na koji trčim. Ovde su mi rekli da sam debeo i da sam niži nego što sam sada. Teško ću završiti karijeru u Barsi, Već sam rekao da ću se vratiti u Ajaks i Nasional“, objasnio je napadač.

(FOTO: Action images)  

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.