Streljaštvo: I Grgić ide u Rio

Izvor: Radio 021, 12.Apr.2015, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Streljaštvo: I Grgić ide u Rio

Reprezentativac Srbije u streljaštvu Dimitrije Grgić zauzeo je 4. mesto na Svetskom kupu u Čangvonu u disciplini vazdušni pištolj i tako obezbedio olimpijsku vizu za Rio 2016. godine.

On je u finalu ostvario rezultat od 159,2 kruga, ali nije uspeo da osvoji medalju pošto su ispred njega bili Jongoh Jin iz Južne Koreje, Je Tun Naugh iz Mjanmara i Jifa Rai iz Indije.

Interesantno je da je Grgić učešće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << za prošle Olimpijske Igre u Londonu upravo izborio u Čangvonu, a četvrto mesto mu je najbolji plasman u karijeri na Svetskim kupovima.

Grgić je četvrti strelac koji se plasirao na IO u Riju, nakon što su to učinile Andrea Arsović, Jasna Šekarić i Ivana Maksimović.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   London

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grgić: “Presrećan sam zbog olimpijske vize”

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Apr.2015

 . ČANGVON - Dimitrije Grgić, srpski strelac i reprezentaivac beogradskog Akademca, zauzeo je čevrto mesto u finalu vazdušnim pištoljem na Svetskom kupu u Čangvonu u Koreji sa 159,2 kruga što mu je bilo dovoljno da osvoji olimpijsku vizu za Rio 2016!. . .To je četvrta ispunjena norma za SS...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.