Strašni Jokić, Denver podesio protivnika koga Somborac želi! Trojka za pobedu koju niko nije hteo! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2020, 08:21

Strašni Jokić, Denver "podesio" protivnika koga Somborac želi! Trojka za pobedu koju niko nije hteo! (video)

Denver preokretom do poraza koji ih vodi na željenog rivala. U Oklahomi se sigurno nisu radovali košu Majka Muskale, iz dva razloga...

Klipersi su overili drugo mesto na Zapadu, noćas protiv Denvera. Slavili su relativno ubedljivo, Džordž je ubacio 27 poena, Leonard 26, ali je preokret usledio u poslednjoj četvrtini.

Na terenu su bile rezerve Nagetsa, pa je tim sa Pacifika dobio meč. Jokić 17 poena, 13 asistencija, 7 skokova. Odigrao je odličnu utakmicu što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << hrabri Nagetse, ostali su treći, što im možda više odgovara jer idu na Jutu u prvom kolu.

Dobili su sva tri puta Džezere, i uvek je ključ bio Jokić protiv Gobera, pa mnogo komentara cilja na to da su upravo želeli Jutu u prvoj rundi. Klipersi će u prvom kolu igrati protiv Dalas Maveriksa i baš nismo sigurni da su srećni zbog toga.

#NBA Mike Muscala art arda 2 üçlükle @MiamiHEAT'i yıkıyor! 💦pic.twitter.com/f1EYzuaosr

— Eurohoops Türkiye (@EurohoopsTR) August 13, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.