Izvor: RTS, 13.Avg.2020, 07:58

Jokićev dabl-dabl u porazu pred plej-of, poznato sedam od osam parova doigravanja

Košarkaši Denvera poraženi su od Los Anđeles klipersa rezultatom 124:111, u poslednjem meču regularnog dela NBA sezone, a pred početak plej-ofa. Nikola Jokić raspoložen sa 17 poena i 13 asistencija. Poznato sedam od osam parova doigravanja.
U meču timova koji su se tokom cele sezone borili za drugo mesto na Zapadu, bolji su na kraju bili oni koji su to drugo mesto i osvojili.

Predvođeni svojim najvećim zvezdama, Kavajem Lenardom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Polom Džordžom, Klipersi su protivnika ”rešili” u finišu utkmice.
Džordž je ubacio 27, a Lenard 26 u susretu koji je odlučen u poslednjoj deonici, koji je tim iz Los Anđelesa odigrao znatno bolje. ”Rezervista” Lu Vilijams dodao je 23.
Kod ”grumenja” iz Kolorada srpski centar Nikola Jokić je regularnu sezonu završio dabl-dabl partijom - 17 poena i 13 asistencija, uz 7 skokova za 28 minuta na parketu.
Najbolji u timu Nagetsa bio je Džeremi Grent sa 25.
Tako će Jokić i Denver u prvom kolu plej-ofa igrati protiv Jute džez, dok će Klipersi na megdan Dalasu i Luki Dončiću. 
Porazom Hjustona od Indijane od 108:104, uprkos 45 poena, 17 skokova i devet asistencija spektakularnog ”brade” Džejmsa Hardena, Rakete su pale na peto mesto i igraće u plej-ofu sa četvrtim timom Zapada Oklahomom (oba tima imaju istu skor od 44-27), koja je noćas posle velike borbe sa poenom razlike pobedila Majami rezultatom 116:115, uz 21 poen Darijusa Bizlija.
Drugoplasirani tim Istoka i branilac titule, ekipa Toronta, bila je bolja od šestog tima iz iste konferencije Filadelfije sa 125:121, a najbolji u pobedničkom sastavu bili su Kajl Lauri i Kris Bušer sa po 19 poena.

Dakle, na Istoku je sve poznato, dok je na Zapadu nepoznanica ko će biti osmi (u konkurenciji Portland, Memfis, Finiks i San Antonio), i ko će igrati u plej-inu za to osmo mesto.
Parovi plej-ofa:
Istok
Milvoki - Orlando
Toronto - Bruklin
Boston - Filadelfija
Majami - Indijana
Zapad
L.A. Lejkers - osmoplasirani
L.A. Klipers - Dalas
Denver - Juta
Oklahoma - Hjuston

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Strašni Jokić, Denver "podesio" protivnika koga Somborac želi! Trojka za pobedu koju niko nije hteo! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2020

Denver preokretom do poraza koji ih vodi na željenog rivala. U Oklahomi se sigurno nisu radovali košu Majka Muskale, iz dva razloga....Klipersi su overili drugo mesto na Zapadu, noćas protiv Denvera. Slavili su relativno ubedljivo, Džordž je ubacio 27 poena, Leonard 26, ali je preokret usledio u...

Nastavak na Sportske.net...

Jokić dao 17 poena uz 13 skokova u porazu Denvera

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Avg.2020

Košarkaši Denvera izgubili su u noći između srede i četvrtka od Los Anđeles Klipersa sa 124:111 u NBA ligi...Srpski košarkaš Nikola Jokić dao je 17 poena i imamo 13 asistencija, uz sedam skokova u timu Denvera...Efikasniji od njega u poraženoj ekipbio je Džerami Grant sa 25 poena...Kliperse...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.