Strašni Aguero slao štopere po burek i izvadio Demikelisa: Dva gola Argentinca u remiju sa KPR-om (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Nov.2014, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strašni Aguero slao štopere po burek i izvadio Demikelisa: Dva gola Argentinca u remiju sa KPR-om (VIDEO)

Ostinov postigao prvi pogodak iz ofsajda, Džeko se povredio posle četiri minuta na terenu, autogol argentinskog defanzivca

Nešto definitivno ne štima u odbrani Mančester Sitija, a da stvari budu još gore po Manuela Pelegrinija danas nije mogao da računa na Vensana Kompanija, ali na sreću Čileanca u napadu ima nezaustavljivog Serhia Aguera koji mu je doneo bod protiv KPR-a  – 2:2

U meču punom kontroverzi Čarli >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ostin je tri puta tresao mrežu, a tek mu je treći pogodak priznat, mada nije trebalo jer se napadač nalazio u ofsajd poziciji. To ne umanjuje učinak Ostina koji je na poslednje tri premijerligaške utakmice postigao četiri gola!

Ali i od dobrog ima bolji, tačnije najbolji pošto je Serhio El Kun Aguero u 32. minutu maestralno primio dugu loptu Elijakima Mangale, snašao se na malom prostoru, izbacio dvojicu čuvara i matirao Roberta Grina.

Edin Džeko je doživeo pravi peh na ovom meču pošto je u 64. minutu ušao u igru, a samo četiri minuta je morao napolje zbog povrede.

Policajci su možda i bili bolji rival na rasprodatom Loftus Roudu i dominacija im se isplatila u 76. minutu, a Čarli Ostin je pokazao da ume i da centrira pošto je uputio nezgodnu loptu u kazneni, a Martin Demikelis je savladao do tada odličnog Harta.

Na scenu je ponovo stupio Kun Aguero i sedam minuta kasnije je ponovo majstorijom izbacio trojicu igrača londonske ekipe u kaznenom posle duge lopte Jaja Turea i onda ponovo zatresao mrežu i spasao zemljaka.

To je bio 12. pogodak Argentinca u Premijer ligi, deveti u poslednjih šest mečeva u engleskom prvenstvu!

PREMIJER LIGA – 11. kolo  

Subota:

Liverpul – Čelsi 1:2 (1:1)

/Džan 9 – Kejhil 14, Kosta 67/

Barnli – Hal Siti 1:0 (0:0)

/Barns 50/

Mančester Junajted – Kristal Palas 1:0

/Mata 67/

Sautempton – Lester 2:0 (0:0)

/Long 76, 80/

Vest Hem – Aston Vila 0:0

KPR – Mančester Siti 2:2 (1:1)

/Ostin 21, Demikelis autogol 76 – Aguero 32, 83/

Nedelja:

14.30 Sanderlend – Everton

14.30 Totenhem – Stouk Siti

14.30 Vest Brom – Njukasl

17.00 Svonsi – Arsenal

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.