Stouk je majstor transfer završnice: Potpisuju napadač Sitija i defanzivac Porta!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2016, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stouk je majstor transfer završnice: Potpisuju napadač Sitija i defanzivac Porta!

Potersi bi poslednjeg dana prelaznog roka mogli baš dobro da profitiraju

Zimus smo poslednjeg dana prelaznog roka čekali Đanelija Imbulu i Stouk je nenadano postao zvezda poslednjeg dana prelaznog roka sa tim transferom. I ovog deadline day-a, samo u letnjem prelaznom roku, Potersi udaraju jako.

Kako javlja Skaj sport, na trening zemljište ovog premijeligaša sletela su dva prilično zvučna i poznata imena - Bruno Martins Indi i Vilfrid Boni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji bi u toku dana trebalo da se obavežu na vernost Potersima, a moguće da će u oba slučaja biti pozajmice u pitanju.

Bonija su želeli Everton i Svonsi, ali je izgleda Stouk pobedio u toj trci. U Sitiju nema mesta za njega, pa će šansu i minute tražiti u ekipi Marka Hjuza.

Martins Indi je imao mnoge udvarače. U igri je bio i Mančester Junajted kao i Dinamo Kijev, ali će ipak zaigrati u Stouku. Indi je defanzivac, ponikao je u Fajenordu, a posle četiri godine u tom klubu prešao je u Porto.

Sada je vreme za novi korak.

A novi korak mogao bi da napravi i Filip Volšed koji će uzročno-posledično na pozajmicu u Volfzburg.

Kada dođe poslednji dan prelaznog roka, Stouk je definitivno klub na koji morate da obratite pažnju.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Stouk doveo Bonija i Indija

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2016

Engleski premijerligaš Stouk poslednjeg dana prelaznog roka doveo je dva zvučna pojačanja - Vilfreda Bonija iz Mančester Sitija i Bruna Martinsa Indija iz Porta...Obojica fudbalera u Stouk dolaze na pozajmicu do kraja sezone, sa opcijom otkupa po isteku...Boni će imati priliku da osveži karijeru...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.