Stojković gađan VADIČEPOM, moraće da objasni postupak prilikom ulaska na teren! (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2020, 20:21

Stojković gađan VADIČEPOM, moraće da objasni postupak prilikom ulaska na teren! (foto)

Vladimir Stojković je večita meta navijača Crvene zvezde.

Ekipe Partizana i Crvene zvezde su već izašle na teren, a pred sam početak utakmice uvek je tema broj 1 jeste Vladimir Stojković.

Vređanje od strane navijača Crvene zvezde odavno nije vest, ali sada jeste da je gađan vadičepom, kako je preneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Blic". Tu su bile i baklje, što takođe nije prvi put u derbijima.

Nije to sve što se tiče golmana Partizana.

Vladimir Stojković je imao i jedan nesportski potez prilikom ulaska na teren, oborio je postolje gde je bila lopta, pa su svi njegovi saigrači imali problema da uđu na teren.

Potez koji će morati da objasni.

-

Foto: Darko Gajić/Sportske.net
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nervozni Stojke pretio, evo i kome, čulo se i šta je rekao!

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2020

Tokom izlaska sa terena je pretio fudbaleru Crvene zvezde...Vladimir Stojković je i danas bio u centru pažnje...Golman Partizana je na zagrevanju bio meta navijača crveno-belih, kao i pred svaki derbi, a pred sam meč prilikom izlaska na teren Stojković je oborio namerno postolje za loptu, pa su...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.