Stojanović: Spartak teško gubi, Lazović pod upitnikom

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Apr.2014, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojanović: Spartak teško gubi, Lazović pod upitnikom

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da njegovu ekipu očekuje nezgodno gostovanje Spartaku u Subotici, ali da veruje kako će crveno-beli zabeležiti 12. uzastopnu prvenstvenu pobedu.
(FOTO: N. Negovanović)
Odlazimo Spartaku, a oni veoma teško gube. Primaju malo golova, imaju pet remija u šest kola i radi se o veoma tvrdoj ekipi. Biće nam potrebno strpljenje i odgovornost u igri. Moramo da iskoristimo sve što nam se ponudi. Nadam se da ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ponoviti igru iz meča protiv Voždovca i delimično Donjeg Srema – rekao je Stojanović na konferenciji za novinare na stadionu crveno-belih.
Trener Zvezde dodao je da još ne zna da li će igrati Darko Lazović, sigurno će odsustvovati Novak Martinović, dok se Jovan Krneta vraća u formu.
Krneta polako vraća u takmičarski ritam posle povrede, dok će Martinović sigurno propustiti sutrašnji meč. Lazović nije trenirao prethodnih dana zbog temperature, ali se sada oseća bolje. Videćemo kakva će biti situacija večeras – naveo je on.
Na pitanje novinara da li je upoznat sa činjenicom da je Zvezda izgubila poslednja dva meča u Subotici, Stojanović je rekao:
Nisam gledao te mečeve, ali znam za te podatke. Ne znam koliko to može da se poredi sa sutrašnjom utakmicom jer oni imaju drugi tim i trenera. Čuo sam da je teren manje travnat, ali to je fudbal i moramo da se prilagodimo – zaključio je Stojanović.
Odbrambeni fudbaler Zvezde Dejan Kelhar rekao je da ekipa mora da svede greške na minimum.
U svaku utakmicu ulazimo sa istim ciljem, pa i ovu. Znamo šta nas očekuje, čuo sam od saigrača da je Spartak tvrda ekipa. Ne smemo da dozvolimo kikseve u odbrani, a bilo ih je u prethodnim utakmicama, pa ih protivnici nisu kaznili. Ipak, smatram da odbrana počinje od napada – poručio je Kelhar.
Utakmica 22. kola Superlige između Spartaka i Crvene zvezde igra se sutra od 15.30 u Subotici.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stojanović: U Subotici nastavljamo seriju pobeda

Izvor: Prva.rs, 04.Apr.2014

"Odlazimo Spartaku, a oni veoma teško gube. Primaju malo golova, imaju pet remija u šest kola i radi se o veoma tvrdoj ekipi. Biće nam potrebno strpljenje i odgovornost u igri. Moramo da iskoristimo sve što nam se ponudi. Nadam se da ćemo ponoviti igru iz meča protiv Voždovca i delimično Donjeg...

Nastavak na Prva.rs...

Do pobede posle tri i po godine

Izvor: Politika, 04.Apr.2014

Crvena zvezda danas (15, 30 č) gost Spartaka. – Darko Lazović pod znakom pitanja..Fudbalere Crvene zvezde danas (15,30 č) u Subotici, čeka težak zadatak da upišu 12. uzastopnu pobedu. Protivnik nimalo lak: „crveno–beli“ nisu slavili na gostovanju Spartaku gotovo tri i po godine, a u prethodna...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.