Stojanović: U Subotici nastavljamo seriju pobeda

Izvor: Prva.rs, 04.Apr.2014, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojanović: U Subotici nastavljamo seriju pobeda

"Odlazimo Spartaku, a oni veoma teško gube. Primaju malo golova, imaju pet remija u šest kola i radi se o veoma tvrdoj ekipi. Biće nam potrebno strpljenje i odgovornost u igri. Moramo da iskoristimo sve što nam se ponudi. Nadam se da ćemo ponoviti igru iz meča protiv Voždovca i delimično Donjeg Srema", rekao je Stojanović na konferenciji za novinare na stadionu crveno-belih.

Trener Zvezde dodao je da još ne zna da li će igrati Darko Lazović, sigurno će odsustvovati Novak >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Martinović, dok se Jovan Krneta vraća u formu.
"Krneta polako vraća u takmičarski ritam posle povrede, dok će Martinović sigurno propustiti sutrašnji meč. Lazović nije trenirao prethodnih dana zbog temperature, ali se sada oseća bolje. Videćemo kakva će biti situacija večeras", naveo je on.

Na pitanje novinara da li je upoznat sa činjenicom da je Zvezda izgubila poslednja dva meča u Subotici, Stojanović je rekao:
"Nisam gledao te mečeve, ali znam za te podatke. Ne znam koliko to može da se poredi sa sutrašnjom utakmicom jer oni imaju drugi tim i trenera. Čuo sam da je teren manje travnat, ali to je fudbal i moramo da se prilagodimo", zaključio je Stojanović.

Odbrambeni fudbaler Zvezde Dejan Kelhar rekao je da ekipa mora da svede greške na minimum.
"U svaku utakmicu ulazimo sa istim ciljem, pa i ovu. Znamo šta nas očekuje, čuo sam od saigrača da je Spartak tvrda ekipa. Ne smemo da dozvolimo kikseve u odbrani, a bilo ih je u prethodnim utakmicama, pa ih protivnici nisu kaznili. Ipak, smatram da odbrana počinje od napada", poručio je Kelhar.

Utakmica 22. kola Superlige između Spartaka i Crvene zvezde igra se sutra od 15.30 u Subotici.



Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.