Stojadinović: Možemo do titule, samo bez euforije

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Apr.2013, 01:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojadinović: Možemo do titule, samo bez euforije

Priča o tituli ponovo je aktuelna na Marakani, sportski direktor spušta loptu na zemlju! Krasi osmeh lice Zorana Stojadinovića zbog rođenja kćerke i smanjenja prednosti nad Partizanom, ali je svestan da i dalje ne zavisi sve od Crvene zvezde.
(FOTO: V. Marković)
Možda sezonu završimo sa titulom i svi to u klubu želimo, ali nema mesta euforiji! – poručuje Zoran Stojadinović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Crvena zvezda je ponovo ravnopravna u trci za prvo mesto?
Kad smo dovodili Sa Pinta za trenera, cilj je bio da pobeđujemo i u isto vreme vršimo analizu za pravu priču od juna. Od toga ne odstupamo.
Događaji idu preko plana?
Iskreno, nisam očekivao tri uzastopna kiksa Partizana. Nadao sam se, naravno, da mi pobeđujemo. Zadovoljni smo smanjenjem razlike i na nama je sada da nastavimo kvalitetan rad. Videćemo šta će nam to doneti.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stojadinović: Možemo do titule!

Izvor: NaDlanu.com, 09.Apr.2013

Priča o tituli ponovo je aktuelna na Marakani, a sportski direktor Zoran Stojadinović spušta loptu na zemlju..."Možda sezonu završimo sa titulom i svi to u klubu želimo, ali nema mesta euforiji!" poručuje Zoran Stojadinović a prenosi Sportski žurnal.Crvena zvezda je ponovo ravnopravna u trci...

Nastavak na NaDlanu.com...

"Partizan i dalje daleko od Zvezde"

Izvor: B92, 09.Apr.2013

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović istakao je da u redovima 'crveno-belih' nema mesta euforiji zbog smanjenja razlike u odnosu na Partizan...Prednost šampiona Srbije u Jelen Superligi u odnosu na njegovog 'večitog' rivala smanjena je za samo osam dana sa 11 na četiri boda, ali Stojadinović...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.