Utorak, 09.04.2013.

18:39

"Partizan i dalje daleko od Zvezde"

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović istakao je da u redovima ’crveno-belih’ nema mesta euforiji zbog smanjenja razlike u odnosu na Partizan.

Izvor: JT

Default images

Prednost šampiona Srbije u Jelen Superligi u odnosu na njegovog ’večitog’ rivala smanjena je za samo osam dana sa 11 na četiri boda, ali Stojadinović spušta loptu na zemlju.

Istina je da je zaostatak u odnosu na prvoplasiranog na tabeli smanjen, ali ja na stvari gledam isto kao i pre desetak dana, kada smo bili u zaostatku 11 bodova. Prednost rivala je i dalje velika. Možemo da žalimo za nekim olako prosutim bodovima, ali još je bitnije da iz tih utakmica izvučemo pouke, i shvatimo da ne smemo samo da čekamo kikseve drugih, već da moramo i samo da pobeđujemo i učinimo ono što je do nas“, istakao je Stojadinović.

Stojadinović je istakao da ima samo reči hvale za novog trenera Rikarda Sa Pintua.

Raduje me što je Sa Pintu vratio pobednički mentalitet i samopouzdanje ekipi. Znao sam koliko je energičan, temperamentan, ali ni sam nisam verovao da je u stanju da radi ceo dan, da uloži celog sebe u projekat nove Crvene zvezde. Na stadionu je od jutra do popodnevnih sati, a ostatak dana posvećuje taktici, analizama, fudbalerima. Nismo blistali u Smederevu, ali po onakvom terenu i nije bilo moguće uspostaviti igru kakvu želimo. Najvažnije je da igrači polako počinju da shvataju šta trener traži od njih, a još bolje igre i rezultati će doći vremenom“, smatra Stojadinović.

Sportski direktor Crvene zvezde se osvrnuo i na igru napadača.

Znao sam kakav je Dauda igrač i kada sam ga dovodio. Zna fudbal. Dobro je počeo, ali tek mu predstoji dokazovanje, jer igranje u Crvenoj zvezdi iziskuje konstantno dokazivanje i pružanje dobrih partija. Uostalom, tu su i ostali napadači. Mudrinski radi odlično, iako ima manju minutažu u odnosu na prethodni period, što će mu se, sigruan sam, vratiti pre ili kasnije. Tu su mladi i talentovani Ožegović i Mihajlović, zdrava konkurencija može doneti samo koristi“, zaključio je Stojadinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

6 h

Podeli: