Stiže poruka sa svih meridijana, legendarni pevač poručio: Partizane, pobedi zbog Saše i mene! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2019, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže poruka sa svih meridijana, legendarni pevač poručio: "Partizane, pobedi zbog Saše i mene!" (video)

"Crno-beli" dobili vetar u leđa.

Čitava Srbija sa nestrpljenjem dočekuje još jedan Večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde.

Na stadionu "Rajko Mitić" sa početkom od 19 sati igra se finale Kupa Srbije, a tim povodom oglasio se i legendarni pevač Edi Grant.

"Srećno večeras u finalu Kupa Srbije, Partizane! >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Nadam se da ćeš pobediti zbog Saše i mene", glasilo je u poruci poznatog navijača Partizana u čiju su čast "Grobari" napravili grafit u Beogradu.

Grant je posetio "Crno-bele" 2013. godine kada mu je uprava kluba darovala i prigodne poklone na šta je slavni pevač i podsetio u svoj obraćanju partizanovcima.

Good Luck #Partizan #Belgrade (@FKPartizanEN) tonight at the #Serbian Cup Final. Hope you win for Sasa, #Partizan and Me!

Ringbang For Life

Eddy Granthttps://t.co/tioDgBMNBH

— Eddy Grant (@Eddy_Grant) 23. мај 2019.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PODRŠKA CRNO-BELIMA: Edi Grant POŽELEO pobedu Partizanu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2019

Pomenuo i Sašu Ilića...Čuveni rege pevač Edi Grant je uputio poruku fudbalerima Partizana uoči finalne utakmice Kupa Srbije...-Srećno Partizanu večeras u finalu Kupa Srbije. Nadam se da ćete pobediti za Sašu Ilića, Partizan i mene - napisao je Grant na svom Tviter profilu...Good Luck #Partizan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.