Štimac dabl dabl učinkom rastužio u Evrokupu Raduljicu, Paunića i Dragićevića

Izvor: Blic, 29.Nov.2012, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štimac "dabl dabl" učinkom rastužio u Evrokupu Raduljicu, Paunića i Dragićevića

Košarkaši Banvita pobedili su Azovmaš sa 95:88 posle produžetka u četvrtom kolu Evrokupa, a jedan od najboljih u turskom timu ponovo je bio Vladimir Štimac.

Banvit je na gostovanju ukrajinskom klubu došao do treće pobede u okviru D grupe, a Štimac je u tom trijumfu učestvovao sa 20 poena, deset skokova i dve asistencije za 23 minuta provedenih na terenu.

Srpski košarkaš je zahvaljujući tom učinku upisao 25 indeksnih poena za Banvit, u čijim redovima se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << istakao i Čak Dejvis sa 22 poena, devet skokova i pet asistencija. Isti broj poena kao Štimac zabeležio je i Kejlin Lukas, dok je u timu Azovmaša najbolji bio Lin Grir sa 28 poena.

Miroslav Raduljica je ubacio 14 poena uz šest skokova, Tadija Dragićević 11 poena, a Ivan Paunić dva poena.

"Odlična utakmica. Bilo je jako teško igrati protiv Azovmaša, ali na kraju smo pokazali pobednički karakter i istrajnost i uradili smo ono što je bilo najvažnije. Zahvaljujući ovoj pobedi sada smo za korak bliži plasmanu u Top 16", istakao je Štimac.

Banvit je do pobede došao zahvaljujući odličnoj igri u poslednjoj četvrtini, do kada su domaćini sigurno držali do vođstva. Tada je usledilo buđenje turskog tima, zahvaljujući kojem je izboren produžetak, a potom i trijumf.

U narednom kolu, Banvit sledeće srede dočekuje Valensiju, dok za vikend Štimca i saigrače očekuje meč sa Tofašom u okviru osmog kola turskog prvenstva.

Povezane vesti: Štimac dominator srušio Raduljicu i Paunića, Tepić i Bogdanović slavili sa Kahasolom Štimac ponovo odličan u prvoj pobedi Banvita u Evrokupu Štimac: Spreman sam za Kešelja i Markovića u Evrokupu

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Štimac najbolji u "srpskom obračunu"

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2012

Košarkaši Banvita pobedili su Azovmaš sa 95:88 posle produžetka u četvrtom kolu Evrokupa, a jedan od najboljih u turskom timu ponovo je bio Vladimir Štimac.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.