Štimac: Spremni za početak Evrokupa

Izvor: B92, 05.Nov.2012, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štimac: Spremni za početak Evrokupa

Nova sezona u Evrokupu počinje u utorak, a jedan od najzanimljvijih duela sigurno je onaj između Valensije i turskog Banvita.

Taj duel u okviru grupe D na programu je u utorak od 20.45, a na terenu će biti viđen veliki srpski okršaj, pošto boje španskog kluba brane Marko Kešelj i Stefan Marković, a Vladimir Štimac boje Banvita.

Što se nas tiče, u Turskoj za sada imamo samo jedan poraza od Efesa i nadamo se vrhu. Evrokup je takmičenje koje je teško predvitedi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imamo jake ekipe za protivnike, ali se uvek nadamo najboljem“, naglasio je Štimac.

Banvit je u ovom trenutku u vrhu tabele šampionata Turske, a isti slučaj je i u Španiji sa Valensijom, koja ima skor od pet pobeda i jednog poraza i odmah je iza vodećeg Reala.

Valensija je jako ozbiljna ekipa, sa ozbiljnim namerama u Španiji, a takođe i na evropskoj sceni. Imaju odlične igrače i trenera, igraju jaku i brzu košarku. Nadam se jako kvalitetnom meču“, rekao je Štimac.

Pored Banvita i Valensije, u grupi D su i Vurcburg i Azovmaš, timovi koji otvaraju novu sezonu Evrokupa u utorak od 19.30.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EK: Štimac na Kešelja i Markovića

Izvor: Sportal.rs, 05.Nov.2012

Nova sezona u Evrokupu počinje u utorak, a jedan od najzanimljivijih duela sigurno je onaj između Valensije i turskog Banvita. Taj meč u okviru grupe D na programu je u utorak od 20.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.