Ponedeljak, 05.11.2012.

14:19

Štimac: Spremni za početak Evrokupa

Nova sezona u Evrokupu počinje u utorak, a jedan od najzanimljvijih duela sigurno je onaj između Valensije i turskog Banvita.

Izvor: JT

Default images

Taj duel u okviru grupe D na programu je u utorak od 20.45, a na terenu će biti viđen veliki srpski okršaj, pošto boje španskog kluba brane Marko Kešelj i Stefan Marković, a Vladimir Štimac boje Banvita.

Što se nas tiče, u Turskoj za sada imamo samo jedan poraza od Efesa i nadamo se vrhu. Evrokup je takmičenje koje je teško predvitedi, imamo jake ekipe za protivnike, ali se uvek nadamo najboljem“, naglasio je Štimac.

Banvit je u ovom trenutku u vrhu tabele šampionata Turske, a isti slučaj je i u Španiji sa Valensijom, koja ima skor od pet pobeda i jednog poraza i odmah je iza vodećeg Reala.

Valensija je jako ozbiljna ekipa, sa ozbiljnim namerama u Španiji, a takođe i na evropskoj sceni. Imaju odlične igrače i trenera, igraju jaku i brzu košarku. Nadam se jako kvalitetnom meču“, rekao je Štimac.

Pored Banvita i Valensije, u grupi D su i Vurcburg i Azovmaš, timovi koji otvaraju novu sezonu Evrokupa u utorak od 19.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Još jedan udarac za Mađarsku

Godišnja stopa inflacije u Mađarskoj je u maju blago porasla sa aprilskih 3,7 odsto na četiri odsto, objavio je danas Centralni zavod za statistiku Mađarske (KSH).

12:14

10.6.2024.

1 d

Podeli: