Stigla potvrda, Građani žestoko oslabljeni pred derbi! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2018, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla potvrda, "Građani" žestoko oslabljeni pred derbi! (foto)

Mogu li "Plavci" to da iskoriste?

Sutra od 18:30h na programu je duel 16. kola Premijer lige između Čelsija i Mančester sitija.

"Građani" još uvek ne znaju za poraz ove sezone, dok su "Plavci" doživeli drugi poraz u poslednja tri kola, u 15. kolu su poraženi od Vulverhemptona.

Od velikog značaja je ovaj duel za obe ekipe, a Siti će u meč ući bez dvojice ključnih igrača.

Kevin De Brujne je već neko vreme van terena, nije se još oporavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od povrede, a duel sa "Plavcima" će propustiti i Kun Aguero, koji se početkom nedelje povredio na treningu, pa ga nije bilo ni na terenu protiv Votforda.

Tako bi u špicu Sitija ponovo trebalo da zaigra Gabrijel Žesus, što bi bio treći meč za Brazilca u stratnih 11 za samo nedelju dana.

PEP: @aguerosergiokun and @DeBruyneKev cannot play tomorrow. Soon both will be back.

— Manchester City (@ManCity) 07. децембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Posrnuli Čelsi hoće bar da uspori Siti, Liverpul i Junajted već pišu sebi bodove (NAJAVA)

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2018, 11:30

Hoće li vodeći dvojac steći još veću prednost u vrhu posle ovog kola?..Posle 15. kola Premijer lige, dvojac na vrhu je stekao ozbiljniju bodovnu prednost, jer je Čelsi počeo da posrće, a Arsenal nije iskoristio njegov neuspeh. Sada sledi 16. kolo u kome će se navijači Liverpula uzdati u "plavce"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.