Stigla ponuda za Sergeja, hoće li Leonardov trik uspeti?

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2019, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla ponuda za Sergeja, hoće li Leonardov "trik" uspeti?

Dogovor između francuskog velikana i fudbalera već postignut.

Već danima se govori o interesovnju Pari Sen Žermena za Sergeja Milinkovića Savića.

Reprezentativac Srbije je prošle sezone proglašen za najboljeg vezistu u Seriji A, pa ni ne čudi što je dolaskom Leonarda na mesto sportskog direktora Parižana krenula prava ofanziva na njega.

Izvori bliski PSŽ tvrde da je u Rim poslata ponuda koja uključuje i Leandra Paredesa, ali da ju je Klaudio Lotito >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odbio.

Pokušao je Brazilac da smekša stav prvog čoveka Rimljana koji želi fiksnih 80 miliona za svog fudbalera i izgleda da je na dobrom putu da to i dobije.

Ono što bi moglo da osujeti plan jeste da je Srbin već dogovorio sve uslove sa "svecima" koji žele da pojačaju vezni red, pa se Lotito našao pod velikim pritiskom da ga proda.

I pored toga, teško je očekivati to od čoveka koji je u prošlosti znao da odbija unosne ponude tek da bi isterao "svoje"...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Francuz se poigrava sa Juventusom, na pomolu veliki obrt?

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2019

Izgleda da ni on nije načisto sa tim gde bi da nastavi karijeru...Čitave sezone smo bili svedoci sage zvane "Adrijen Rabio"...Francuz je odbio da produži saradnju sa Pari Sen Žermenom i poslat je na tribine, a nakon brojnih spekulacija mediji tvrde da je njegov izbor nove sredine pao na Juventus...Sada...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.