Francuz se poigrava sa Juventusom, na pomolu veliki obrt?

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2019, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuz se poigrava sa Juventusom, na pomolu veliki obrt?

Izgleda da ni on nije načisto sa tim gde bi da nastavi karijeru.

Čitave sezone smo bili svedoci sage zvane "Adrijen Rabio".

Francuz je odbio da produži saradnju sa Pari Sen Žermenom i poslat je na tribine, a nakon brojnih spekulacija mediji tvrde da je njegov izbor nove sredine pao na Juventus.

Sada je moguć i totalni preokret, francuski mediji tvrde da je Rabio stopirao pregovore sa "bjankonerima" kako bi odlučio o tome da li će prihvatiti ugovor Parižana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
"Sveci" su nakon svega ipak odlučili da mu ponude produžetak saradnje, svemu je kumovao dolazak Leonarda na mesto sportskog direktora koji je, zajedno sa Tuhelom, pogurao čitavu priču.

Sada Juventus i nije tako siguran hoće li nakon Remzija dovesti još jednog fudbalera bez obeštećenja jer će morati da nadmaše ponudu vrednu osam miliona evra po sezoni plus pet miliona samo za potpis.

Moraće da odluči vrlo brzo, Juventus ga neće čekati dugo...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.