Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2021, 20:01

Stigla ponuda za Radonjića iz Nemačke, Marselj čeka 8.000.000 evra

Srpski ofanzivac mogao bi da se vrati u Bundesligu

Šestomesečna pozajmica u Herti trebalo je da posluži Nemanji Radonjiću kao odskočna daska za vraćanje samopouzdanja pre povratka izazovima u Marselju, ali kako vreme prolazi sve je izvesnije da srpski reprezentativac neće još mnogo vremena provesti na Velodromu.

Iz Bugarske su početkom meseca stizale informacije o interesovanju Ludogoreca, dok se od ranije Benfika pominjala kao legitimna opcija, ali se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od tada malo šta novog pojavilo sve do danas. Na adresu Olimpika iz Marselja stigla je zvanična ponuda za Nemanju Radonjića iz Nemačke! Ne piše Ekip o kojem se klubu radi, ni koji je iznos u pitanju, već samo da je interesovanje ozbiljno. U Nemačkoj, opet, misle da je to baš Herta, koja u Radonjiću vidi "alternativu" za Filipa Kostića.

Sreda, 20.30: (1,45) Crvena zvezda (4,30) Kairat Almati (7,75)

Ono čime se ugledni francuski list bavio jeste očekivanjima na Velodromu od ovog transfera. Naime, sportski direktor nekadašnjeg šampiona Evrope Pablo Longorija nada se da će od prodaje brzonogog reprezentativca Srbije moći da izvuče 8.000.000 evropskih novčanica. I da je to optimalna suma novca za koju bi Marselj prodao Radonjića.

Marselj je ovog leta već promovisao čak deset pojačanja, ali Longorija i dalje ima ideju da Horheu Sampaoliju dovede Pola Lirolu koji se odlično pokazao tokom pozajmice iz Fjorentine, te Danijela Vasa.

Pored Radonjića, Marselj planira da proda Darija Benedeta i Duja Ćaleta Cara kako bi nadomestio veći deo novca uloženog u dosadašnje kupovine i planirane transfere. Podsetimo, Marselj je za 25.000.000 evra iz Flamenga doveo Žersona, potom Leonarda Balerdija iz Borusije za 11.000.000, Luana Peresa iz Santosa za 4.500.000, Konrada de la Fuentea iz Barselone za 3.000.000, golmana Paua Lopeza i krilnog napadača Džengiza Undera iz Rome na pozajmice za više od 1.200.000 evra, te Salima Ben Segira, Bilala Nadira, Matea Genduzija, Vilijama Salibu...

Radonjić je za 606 minuta u Bundesligi postigao jedan i namestio još dva gola, a od dolaska u Marselj iz Crvene zvezde pre tri godine na 62 utakmice ima osam pogodaka i tri asistencije.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.