Stigao u Rim kao veliko pojačanje, već se seli - Naredna destinacija PL ili Liga 1!

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2019, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao u Rim kao veliko pojačanje, već se seli - Naredna destinacija PL ili Liga 1!

Rekonstrukcija u "Večnom gradu", dva tima u igri za vezistu.

Doveo je Monći Stivena Nzonzija da učvrsti vezni red i da popuni rupu koja je nastala odlascima Naingolana i Strotmana.

Nije Francuz, koji je u Rim stigao kao prvak sveta, uspeo da opravda očekivanja, mada je čitava ekipa u problemima ove sezone.

Ipak, izgleda da su ga na "Olimpiku" okarakterisali kao promašenu investiciju i spremni su da ga puste da ide.

Navodno je uprava "Vučice" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << spremna da ga pusti da napusti klub za oko 20 miliona evra (18m funti), a dve ekipe pokazale su interesovanje za njegove usluge.

U pitanju su londonski Arsenal, kao i posrnuli francuski velikan Monako.

"Tobdžije" imaju ograničen budžet, pojačanja su im neophodna, pa bi iskusni vezista kao što je Nzonzi, za pomenuti novac predstavljao sjajnu akviziciju.

Što se tiče "Kneževa", njima neminovno sledi velika rekonstrukcija, pali su veoma nisko ove sezone, od vicešampiona Francuske do borbe za opstanak i iskusno pojačanje kao što je Nzonzi bilo bi od velikog značaja za ekipu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izvesno je da će igrati u PL naredne sezone, mogu li sa ovim budžetom da izbore opstanak?

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2019

Odigrali su sjajnu sezonu pa je veliko iznenađenje što će naredne imati veoma limitiran budžet...Danijel Farke sjajno predvodi ekipu Noriča ove sezone, "Kanarinci" su na čelu Čempionšipa i samo jedan bod ih deli od direktnog plasmana u Premijer ligu...Dakle, izvesno je da ćemo ih gledati u eliti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.