Šteta, Iviću izmakla pobeda u šestom minutu nadoknade! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2020, 15:54

Šteta, Iviću izmakla pobeda u šestom minutu nadoknade! (video)

Votfordu na kraju ipak bod.

U sedmom kolu engleskog Čempionšipa, fudbaleri Votforda remizirali su sa Bornmutom na domaćem terenu 1:1.

Malo je falilo izabranicima Vladimira Ivića da zabeleže još jednu pobedu, "stršljenovi" su bili na dobrom putu pošto je Stipe Perica u 12. minutu doveo svoj tim u vođstvo.

Ipak, u petom minutu nadoknade vremena Kris Mefam je rastužio Votford svojim golom i tako doneo bod Bornmutu na teškom gostovanju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Votford se nakon sedam odigranih kola nalazi na drugom mestu Čempionšipa sa 14 bodova, dok dva više uz meč manje ima Riding koji sa klupe predvodi još jedan srpski stručnjak Veljko Paunović.

  Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Balkanska veza za vođstvo, ne i za pobedu: Votford ispustio trijumf u šestom minutu nadoknade (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Okt.2020

Bornmut odoleo na Vikaridž roudu – 1:1..Delovalo je da balkanska veza vodi Votford na deobu prvog mesta, da će komanda s klupe Vladimira Ivića i pojavljivanje u napadu Stipa Perice doneti Stršljenovima tri boda, ali je srpsko-hrvatska kombinacija na kraju dobila manje nego što se nadala, jer je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Paunović gazi redom, stradao i Roteram, strašan učinak Ridinga! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2020

Lider Čempionšipa učvrstio svoje mesto...Veljko Paunović je ostvario još jednu pobedu u sedmom kolu Čempionšipa gde je njegov Riding savladao Roteram sa 3:0...Domaćin je stigao do prednosti u 41. minutu golom Jakua Meitea, da bi isti fudbaler u 79. osigurao pobedu ekipi sa stadiona Madejski....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.