Stefanović napustio Zvezdu

Izvor: RTS, 27.Avg.2012, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović napustio Zvezdu

Generalni sekterar Fudbalskog kluba Crvena zvezda podneo ostavku iz zdravstvenih razloga. „Ovo je moja lična odluka, nisam imao nikakav pritisak sa strane".

Posle Roberta Prosinečkog, Crvena zvezda ostala je i bez generalnog sekretara, jer je Đorđe Stefanović iz zdravstvenih razloga odlučio da napusti tu funkciju.

"Biću kratak, nema potrebe za suvišnom patetikom... Zvezdi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sam dao zdravlje i ponosan sam na sve što smo uradili u prethodnih 14 meseci", rekao je Stefanović.

„Ovo je moja lična odluka, nisam imao nikakav pritisak sa strane. Od prvog dana sam u timu predsednika Vladana Lukića i smatram da smo zajedno izgurali jedan od najtežih perioda. Pored mnogih turbulencija, ovaj tim Zvezde ima budućnost, što smatram svojim uspešnim poslom", rekao je Stefanović.

„Smatram da je trenutak ozbiljan za mene, posebno što moram na lečenje u bolnicu sedam dana i zatim u neku od banja zbog visokog šećera. Najbolje je da završim svoju misiju, posle skoro 40 meseci na Marakani.

Prema najavama, novi generalni sekretar Zvezde biće Stefan Pantović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.