Staridžu zbog klađenja dve nedelje suspenzije i 75.000

Izvor: Mondo, 18.Jul.2019, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Staridžu zbog klađenja dve nedelje suspenzije i 75.000

Doskorašnji napadač Liverpula Danijel Staridž kažnjen je dve nedelje van fudbala i 75.000 funti jer mu je utvrđena krivica da je kršio pravila klađenja.

Engeski fudbaler Danijel Staridž suočio se sa 11 optužbi po tačkama u vezi kršenja pravila o informisanju i potezima na transfer tržištu u januaru prošle godine, proglašen je krivim za devet, ali su samo dve dokazane.

Istraga protiv njega vodila se jer je utvrđeno da je jedan član njegove porodice >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uplatio 10.000 funti na to da će Staridž preći u Inter.

On je u tom prelaznom roku ipak završio na pozajmici u Vest Bromvič Albionu.

On je prvobitno trebalo da dobije suspenziju od šest nedelja, ali je ipak dobio za četiri nedelje manje i moći će da igra od 31. jula, dok će morati da uplati i 75.000 funti.

Staridž je šest godina bio član Liverpula, pre nego što mu je ovog leta istekao ugovor i sada je slobodan igrač.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Staridž kažnjen zbog klađenja!

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2019

Kazna za Daniela Staridža...Fudbaler koji je do skora nosio dres Liverpula, Daniel Staridž, savetovao je svog rođaka na klađenje zbog čega je dobio kaznu od dve nedelje van fudbala, kao i novčanu kaznu od 75 hiljada funti...Na šta se njegov rođak kladio?..Na nešto što se nije ni desilo, verovali...

Nastavak na Sportske.net...

SUSPENZIJA I UDARAC NA NOVČANIK: Danijel Staridž žestoko kažnjen zbog klađenja!

Izvor: Kurir, 18.Jul.2019

Bivši fudbaler Liverpula Danijel Staridž suspendovan je danas na dve nedelje i novčano kažnjen sa 75.000 funti pošto je prekršio pravila kladjenja.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.