Staridž zbog klađenja dve nedelje van terena i kazna 75.000

Izvor: RTS, 18.Jul.2019, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Staridž zbog klađenja dve nedelje van terena i kazna 75.000

Doskorašnji napadač Liverpula Danijel Staridž kažnjen je dve nedelje van fudbala i 75.000 funti jer mu je utvrđena krivica da je kršio pravila klađenja.
Staridž je prvobitno trebalo da dobije suspenziju od šest nedelja, ali je ipak dobio za četiri nedelje manje i moći će da igra od 31. jula.

Engeski fudbaler suočio se sa 11 optužbi po tačkama u vezi kršenja pravila o informisanju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i potezima na transfer tržištu u januaru prošle godine, proglašen je krivim za devet, ali su samo dve dokazane.
On je u tom prelaznom roku, umesto u Sevilji, završio na pozajmici u Vest Bromvič Albionu.
Šest godina je bio član Liverpula, pre nego što mu je ovog leta istekao ugovor i sada je slobodan.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Staridž kažnjen zbog klađenja

Izvor: B92, 18.Jul.2019

Doskorašnji napadač Liverpula Danijel Staridž kažnjen je dve nedelje van fudbala i 75.000 funti jer mu je utvrđena krivica da je kršio pravila klađenja...On je prvobitno trebalo da dobije suspenziju od šest nedelja, ali je ipak dobio za četiri nedelje manje i moći će da igra od 31. jula...Engeski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.