Stara dama predstavila svoju novu desetku (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2017, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Stara dama" predstavila svoju novu "desetku" (foto)

Jedan od najperspetivnijih italijanskih fudbalera je potpisao za Juve.

Znalo se još pre nekoliko dana da je Juventus završio posao oko dovođenja Federika Bernardeskija iz Fiorentine, a danas je to i ozvaničeno.

Pošto je prošao lekarske preglede, 23-godišnji ofanzivni vezista potpisao petogodišnji ugovor sa najtrofejnijim italijanskim klubom.

Juve je izdvojio 40 miliona evra za ovaj transfer.

Trener 'Bjankonera' Maks Alegri je insistirao na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << njegovom dovođenju jer može da ga koristi u gotovo svakoj formaciji. Bernardeski može da napada sa oba krila, može da bude plejmejker, kao i polušpic.

Iz razloga što dolazi u Juventus iz Fiorentine i što je uzeo dres sa brojem #10, nezaobilazna su porđenja sa Robertom Bađom, s tim što se "Mali Buda" svojevremeno žestoko protivio transferu u redove mrskog rivala, dok je Bernardeski na njemu insistirao.

Bernardeski je ovog leta igrao na U21 Evropskom prvenstvu Poljskoj, na kom su 'Azurini' dogurali do polufinala, a prošle godine debitovao je i za A reprezentaciju Italije i do sada upisao devet nastupa i postigao jedan gol.

OFFICIAL: @fbernardeschi is a Bianconero! ⚪️⚫️ https://t.co/A3Tk4jziG1 #BenvenutoFederico pic.twitter.com/eJBArf2GGw

— JuventusFC (@juventusfcen) July 24, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Juventus doveo Bernardekija za 40 miliona evra

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2017

Fudbalski klub Juventus je u svoje redove doveo krilnog igrača Fiorentine Federika Bernardekija...U saopštenju Juventusa se navodi da su sa 23-godišnjim italijanskim fudbalerom potpisali ugovor na pet godina..."Stara dama" će Fiorentini za Bernardekija, navodno, platiti 40 miliona evra odštete...Bernardeki...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.