Stara Pazova: Od 200.000 do 240.000 dinara za početnike u biznisu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2019, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stara Pazova: Od 200.000 do 240.000 dinara za početnike u biznisu

Nezaposlena lica sa teritorije opštine Stara Pazova koja se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje i koja pri tom imaju završenu obuku za razvoj preduzetništva, a žele da započnu privatni biznis mogu ostvariti pravo na subvenciju od 200.000 dinara, odnosno 220.000 dinara ukoliko zaposle radnike koji su proglašeni za tehnološki višak ili 240.000 dinara ukoliko zaposle osobu sa invaliditetom.

Poziv je otvoren do 16. septembra, a lice koje ostvari pravo na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << subvenciju dužno je da najmanje godinu dana obavlja registrovanu delatnost i izmiruje doprinose za obavezno socijalno osiguranje.

Program sprovode Nacionalna služba za zapošljavanje i opština Stara Pazova, a detaljnije informacije mogu se pronaći na Zvaničnom sajtu opštine u odeljku Javni pozivi i konkursi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Podrška zapošljavanju teže zapošljivih lica u Staroj Pazovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2019

Poslodavci koji zaposle nezaposlena lica iz kategorije teži zapošljivih sa teritorije opštine Stara Pazova mogu ostvariti pravo na subvenciju od 150.000 dinara po licu ili 180.000 dinara ukoliko zaposle osobe sa invaliditetom, radno sposobne korisnike novčane socijalne pomoći, mlade u domskom smeštaju,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.